Shoppingbag is leeg

Stuur naar een vriendin

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond:

Code vernieuwen

Stuur naar een vriendin
X

Gekleurde leren rugzak Rayina

Vrolijke patchwork gevlochten leren rugzak in Ibiza stijl.

Voor school, vakantie, een festival of gewoon omdat hij erg leuk is.   

De lederen gekleurde patchwork rugtas is lekker ruim en sluit met een stevige rits. Aan de binnenkant wat vakjes waaronder een met rits.

 

De schouderbanden zijn aan de binnenkant met canvas afgewerkt tegen het glijden. De tas is in Italië gemaakt van vele stukjes gekleurd Italiaans leer.   

 

Viabologna betrekt deze tassen rechtstreeks van de Italiaanse fabriek, daarom kunnen wij ze voor de beste prijs aanbieden. Deze tassen zijn in vele kleuren leverbaar ! Wees er wel snel bij want ze zijn regelmatig uitverkocht !! 

 

Wij geven volledige garantie op al onze producten en hebben een eigen atelier in Nederland voor onderhoud.


·         Met donker-zilverkleurige accessoires
·         Afmeting (BxHxDiepte):26x28x16cm
·         Gewicht 840 gram
·         Made in Italy
·        

  • Alleen bij Viabologna: met gratis vacht-leren sleutelhanger-portemonneetje t.w.v. € 9,


Klik op de pijl onderaan de fotostrip voor meer afbeeldingen ! 

 

Opties

Aantal
Prijs: €85,00

   


Stichting "Webwinkelkeur" beoordeling van webshop Viabologna: 5 sterren, cijfer 9.8 !

Puck zei op 2018-02-09 Ik bestelde een tas als cadeau en kreeg hem ook nog eens leuk verpakt. Snelle service en top geregeld. Dank hiervoor!



 
Mooie Ibiza tas binnen gekregen, keurig verpakt. Zeker een winkel om terug te komen, top !!
M van huis
op 17-10-2017
 

ama zei op 2017-06-01 Mijn ervaring is zeer positief. De ontvangen tassen zijn mooi, goed afgewerkt en van uitstekende kwaliteit. De levering is snel en alles wordt duidelijk aangegeven. Ik ben zeer enthousiast over viabologna.nl en zou het daarom ook zeker aanraden.


 

Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland en België À partir de € 40,- Livraison gratuite dans le Pays-Bas et la Belgique. Ab €40,- Versandkostenfrei in den Niederlanden und Belgien, From €40,- free shipping in the Netherlands and Belgium.

Retourvoorwaarden: U heeft het recht uw bestelling binnen14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, uiteraard alleen wanneer het artikel ongebruikt/ongedragen is. Retourportokosten zijn voor uw eigen rekening. Stuur het artikel naar Viabologna, Zeewijkplein 388, 1974PP IJmuiden en mail uw rekeningnummer door. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Geef dan wel uw rekeningnummer PER MAIL door. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail: viabologna.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is." 




Gerelateerde producten

Patchwork Ibiza tas klein formaat Sant Carles

Viabologna-Colourbags  
€57,50