Shoppingbag is leeg

Stuur naar een vriendin

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond:

Code vernieuwen

Stuur naar een vriendin
X

Gekleurde leren rugzak Tarago/Retir

Superleuke rugzakken van gevlochten, gekleurd Itliaans leer
Goed stevig, ruim, en lekker opvallend. Perfect voor een dagje winkelen, naar school of gewoon voor altijd omdat je er zoveel spullen in kwijt kunt. En je hebt altijd he handen vrij!
De rugzak is alleen open te maken via de rits die tijdens het dragen gesloten wordt door een lipje met gesp. Dus hier komt iemand niet zo makkelijk in als dat niet mag!

  • Echt leder
  • Met donkerzilveren gespen.
  • Afmetingen (BxHxDiepte): 36x36x12cm
  • Met onderhoudsvoorschrift.
  • 1 jaar garantie
  • Alleen bij Viabologna: met gratis gekleurd leren sleutelhanger-portemonneetje t.w.v. € 9,95

 

Wij importeren al onze artikelen zelf uit ons favoriete land Italië, spreken de taal en hebben verstand van leer.
We hebben 100% positieve recensies en een zeer hoog beoordelingscijfer. Bovendien hebben wij een eigen atelier voor reparaties en aanpassingen.
Daarom is Viabologna dé perfecte leverancier voor al uw leren tassen en portemonnees.
 


Klik op de pijl onderaan de fotostrip voor meer afbeeldingen ! 

 

 

Opties

Model/uitvoering
Aantal
Prijs: €85,00

   


Stichting "Webwinkelkeur" beoordeling van webshop Viabologna: 5 sterren, cijfer 9.8 !

Fleur

01-03-2024 Geverifieerde klant van Viabologna.nl

Fantastisch mooie echt leren tassen voor een lage prijs. Ik ben ontzettend blij met de tas die ik bij Viabologna heb gekocht.

 
 Angelique
06-10-2023 Geverifieerde klant van Viabologna.nl

Snelle levering, reageerden via mail snel terug. Zeer nette en goede service. Ben blij met de aankoop, is zoals ik me voorgesteld had.
Zeer positief over deze web winkel!

 

 

Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland en België À partir de € 40,- Livraison gratuite dans le Pays-Bas et la Belgique. Ab €40,- Versandkostenfrei in den Niederlanden und Belgien, From €40,- free shipping in the Netherlands and Belgium.

Retourvoorwaarden: U heeft het recht uw bestelling binnen14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, uiteraard alleen wanneer het artikel ongebruikt/ongedragen is. Retourportokosten zijn voor uw eigen rekening. Stuur het artikel naar Viabologna, Zeewijkplein 388, 1974PP IJmuiden en mail uw rekeningnummer door. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Geef dan wel uw rekeningnummer PER MAIL door. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail: viabologna.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is." 




Gerelateerde producten

Patchwork Ibiza tas klein formaat Sant Carles

Viabologna-Colourbags  
€57,50