Shoppingbag is leeg

Stuur naar een vriendin

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond:

Code vernieuwen

Stuur naar een vriendin
X

Grote suède lappen met exclusieve Picasso print

Dun soepel zacht Italiaans suede met een exclusieve Picassoprint. Prima geschikt voor kleding, soepele riemen, stoere tasjes etc.
De vellen zijn ongeveer 90 bij 110 cm groot (voor de experts rond de 12 voet), dikte ongeveer 0,6 mm). Het is een natuurproduct dus de afmetingen zullen altijd iéts variëren.
De huiden zijn prachtig mooi en groot. Omdat leer een natuurproduct is en dit hele grote vellen zijn kan er af en toe aan de zijkant een gat in zitten. Maar hier kunt u dan eenvoudig omheen snijden of knippen wanneer u de patroondelen goed neerlegt
Wanneer u een kledingstuk wil maken dan adviseren wij om de totale hoeveelheid in één keer te bestellen (meet dit dan wat ruim) dan krijgt u dit uit één partij, zodat er nooit kleurverschil kan ontstaan.
Omdat het mooiste leer altijd lams-of kalfsleer is, zijn de vellen niet oneindig groot en zult u soms met deelnaden moeten werken.
NU GRATIS VERZENDING !
                                                   
Hier een groffe indicatie voor het leerverbruik per artikel:
Korte rok: tussen de 10 en 18 vt
Kort jasje: tussen de 20 en 30 vt
Lange jas/mantel/jurk 40-60 vt
Riem: tussen de 6-12 voet
Dit is uiteraard altijd afhankelijk van het model/patroon en op eigen verantwoording van de klant. Bij twijfel mail ons !
In ons Viabologna ledermagazijn in IJmuiden hebben we nog veel meer kleuren en leersoorten, ook suèdes. Heeft u vragen aarzel dan niet en mail ons of kom langs!
 
•Materiaal: suède
•Land van oorsprong: Italië
•Afmetingen per vel: ongeveer 90x110 cm (12/14voet)
•Dikte: 0.5 -0.7 mm
•Wij baseren de prijs op het kleinste formaat vel m.a.w. u krijgt altijd wat meer dan waarvoor u betaalt

Opties

Aantal
Prijs: €34,95

   


 Adriana zei op 2018-06-01 leren vellen bij Viabologna gekocht en er een te gek leren rokje van gemaakt. Zit nu aan een jasje te denken. SUPERRRRR
 

Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland en België À partir de € 40,- Livraison gratuite dans le Pays-Bas et la Belgique. Ab €40,- Versandkostenfrei in den Niederlanden und Belgien, From €40,- free shipping in the Netherlands and Belgium.

Retourvoorwaarden: U heeft het recht uw bestelling binnen14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, uiteraard alleen wanneer het artikel ongebruikt/ongedragen is. Retourportokosten zijn voor uw eigen rekening. Stuur het artikel naar Viabologna, Zeewijkplein 388, 1974PP IJmuiden en mail uw rekeningnummer door. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Geef dan wel uw rekeningnummer PER MAIL door. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail: viabologna.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."