Shoppingbag is leeg

Stuur naar een vriendin

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond:

Code vernieuwen

Stuur naar een vriendin
X

Dunne leren lappen, huiden geperforeerd leer

Dunne soepele Italiaanse leren vellen met kanteffect. Met laser uitgesneden, uit Italië. Prima geschikt voor kledingdetails, soepele riemen, tasjes etc. ZEER EXCLUSIEF !!
 
De vellen zijn ongeveer 50/70cm bij 50/70 cm groot (voor de experts rond de 5, 6 voet voet, dikte ongeveer 0,6 mm). Het is een natuurproduct dus de afmetingen zullen altijd iéts variëren.
Een van de kenmerken van écht leder is dat geen vel gelijk is en er sóms kleine oneffenheden in kúnnen zitten (hoeft niet, maar het kán).
Wanneer u een kledingstuk wil maken dan adviseren wij om de totale hoeveelheid in één keer te bestellen (meet dit dan wat ruim) dan krijgt u dit uit één partij, zodat er nooit kleurverschil kan ontstaan.
Omdat het mooiste leer altijd lams-of kalfsleer is, zijn de vellen niet oneindig groot en zult u soms met deelnaden moeten werken.
 NU GRATIS VERZENDING !

In ons Viabologna magazijn in IJmuiden hebben we nog veel meer kleuren en leersoorten, ook suèdes.  Heeft u vragen aarzel dan niet en mail ons of kom langs, Hoofdstraat 224, 2071EN Santpoort-Noord !
 
  • Materiaal: lamsleder
  • Land van oorsprong: Italië
  • Afmetingen per vel: 50/60 bij 50/60 cm (5/6 voet)
  • Dikte: 0.5 -0.7 mm
  • Op voorraad, ook in andere kleuren leverbaar
  • Wij baseren de prijs op het kleinste formaat vel m.a.w. u krijgt altijd iéts meer dan waarvoor u betaalt
PRIJS IS PER VEL !

Opties

Kleur
Aantal
Prijs: €24,95

   


 Adriana zei op 2018-06-01 leren vellen bij Viabologna gekocht en er een te gek leren rokje van gemaakt. Zit nu aan een jasje te denken. SUPERRRRR
 

Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland en België À partir de € 40,- Livraison gratuite dans le Pays-Bas et la Belgique. Ab €40,- Versandkostenfrei in den Niederlanden und Belgien, From €40,- free shipping in the Netherlands and Belgium.

Retourvoorwaarden: U heeft het recht uw bestelling binnen14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, uiteraard alleen wanneer het artikel ongebruikt/ongedragen is. Retourportokosten zijn voor uw eigen rekening. Stuur het artikel naar Viabologna, Zeewijkplein 388, 1974PP IJmuiden en mail uw rekeningnummer door. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Geef dan wel uw rekeningnummer PER MAIL door. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail: viabologna.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."