Shoppingbag is leeg

WAAROM VIABOLOGNA ?


Er zijn natuurlijk meer webshops die tassen, lederen kleding, lammycoats en bontaccessoires verkopen dus waarom zou u voor Viabologna kiezen? Hier zijn wat redenen:


1. Wij halen onze producten direct bij de Italiaanse fabriek, ALTIJD VOOR DE SCHERPSTE PRIJS  ! Mocht u hetzelfde product elders goedkoper zien dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs, minus € 2,- plus een aardig verassing.
Bovendien hebben we een grote keus, hebben onze collega shops een tas in twee of drie kleuren, wij hebben sommige modellen wel in 10 of meer kleuren !

2. Wij leveren snel, correct en hebben een uitstekende klantenservice die al uw vragen en opmerkingen direct behandelt. Onze shop heeft dan ook een "Stichting Webwinkelkeur" beoordeling van 9,8 (5 sterren) !

3. Wij hebben verstand van leer !!
U krijgt bij ons daarom altijd topkwaliteit. Vaak lijkt het of hetzelfde product bij verschillende webshops verkrijgbaar is. Maar er zijn wel degelijk verschillen. Wij zoeken altijd de beste fabrikanten op waar we onze producten inkopen. Voordeel is dat wij perfect de weg in Italië weten en de taal spreken !

4. Wij zijn klantgericht en doen ons best voor u ! Mocht u een product zoeken wat niet in onze shop staat stuur ons dan een mailtje en dan gaan we voor u er naar op zoek. U kunt altijd contact met ons opnemen, wanneer we niet gelijk de telefoon opnemen omdat we bv in het buitenland op inkoop zijn, stuur ons dan een mailtje of sms'je en u krijgt antwoord. Heeft u een klacht of probleem dan lossen wij dit voor u op !

5. Wij hebben een eigen lederatelier en zijn dus meer dan zomaar een webshop !
Speciale bestellingen, maatwerk, reparaties worden in ons eigen atelier gemaakt, geen andere webshop doet ons hierin na !

Onze telefoonnummers.
06-50 960 008
E-mail: viabologna.nl@gmail.com