Shoppingbag is leeg

Stuur naar een vriendin

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond:

Code vernieuwen

Stuur naar een vriendin
X

Dunne leren lappen, huiden in zomerkleuren

Dunne soepele Italiaanse leren vellen. Prima geschikt voor kleding, soepele riemen, tasjes etc.
De vellen zijn ongeveer 50/70 bij 50/70 cm groot (voor de experts tussen de 6 en 8 voet, dikte ongeveer 0,6 mm). Het is een natuurproduct dus de afmetingen zullen altijd iéts variëren.
Een van de kenmerken van écht leder is dat geen vel gelijk is en er soms kleine oneffenheden in kúnnen zitten.
Kreukels en vouwen kunt u eenvoudig met een strijkbout eruit strijken, leg dan wel er een (liefst gladde) doek op, nooit de hete bout rechtstreeks op het leer zetten.
Wanneer u een kledingstuk wil maken dan adviseren wij om de totale hoeveelheid in één keer te bestellen (meet dit dan wat ruim) dan krijgt u dit uit één partij, zodat er nooit kleurverschil kan ontstaan.
Omdat het mooiste leer altijd lamsleer is, zijn de vellen niet oneindig groot en zult u soms met deelnaden moeten werken.
In het zwart hebben we een hele dunne kwaliteit (z.g. "nappalan"). De vellen zijn tussen de 4 en 5 voet dus wat kleiner dan het gewone lamsleer.

NU GRATIS VERZENDING !

Hier een groffe indicatie voor het leerverbruik per artikel:
Korte rok: tussen de 15 en 20 vt (3-4 vellen)
Kort jasje: tussen de 20 en 30 vt (4-6 vellen)
Lange jas/mantel/jurk 40-60 vt (7-10 vellen, afhankelijk van het patroon)
Riem: tussen de 6-12 voet (1-2 vellen)
Dit is uiteraard altijd afhankelijk van het model/patroon en op eigen verantwoording van de klant.
In ons Viabologna magazijn in IJmuiden hebben we nog veel meer kleuren en leersoorten, ook suèdes.  Heeft u vragen aarzel dan niet en mail ons!
 
  • Materiaal: lamsleder
  • Land van oorsprong: Italië
  • Afmetingen per vel: 50/70 bij 50/70 cm (6/7 voet)
  • Dikte: 0.5 -0.7 mm
  • Op voorraad, ook in andere kleuren leverbaar
  • Wij baseren de prijs op het kleinste formaat vel m.a.w. u krijgt altijd meer als waarvoor u betaalt
PRIJS IS PER VEL. 
Leer is een natuurproduct, maten/afmetingen varieren. In de huiden kunnen soms oneffenhede/kleine gaatjes zitten.

Opties

Kies uw kleur :
Aantal
Prijs: €26,50

   


 Adriana zei op 2018-06-01 leren vellen bij Viabologna gekocht en er een te gek leren rokje van gemaakt. Zit nu aan een jasje te denken. SUPERRRRR
 

Puck Maria zei op 2018-09-09 Ik bestelde 5 lapkes rood leer en had ze 2 dagen later al binnen. Op mijn vragen werd gelijk geantwoord..Snelle service en top geregeld. Dank hiervoor!

Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland en België À partir de € 40,- Livraison gratuite dans le Pays-Bas et la Belgique. Ab €40,- Versandkostenfrei in den Niederlanden und Belgien, From €40,- free shipping in the Netherlands and Belgium.

Retourvoorwaarden: U heeft het recht uw bestelling binnen14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, uiteraard alleen wanneer het artikel ongebruikt/ongedragen is. Retourportokosten zijn voor uw eigen rekening. Stuur het artikel naar Viabologna/MB Molling, Meershoef 55, 1981AD Velsen-zuid en mail uw rekeningnummer door. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Geef dan wel uw rekeningnummer PER MAIL door. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail: viabologna.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."